Kilpailut

Vuonna 2023 tiedossa on vilkas kisakausi. Kilpailuja järjestetään este- ja kouluratsastuksessa. Kilpailujen päivämäärät näet alta. Seura- ja aluetason kilpailuiden ilmoittautuminen löytyy Kipasta.


2023 tulevat kilpailut
13.7. estekilpailut  iltakisat (seura)
26.08. koulukilpailut (seura)
22.9. estekilpailut (seura, Lusarin seuramestaruudet)
23.9. koulukilpailut (seura, Lusarin seuramestaruudet)

21.10. estekilpailut (seura)

Ratsastuskoulu Zilpalla järjestään myös ZilpaCup-kisoja, jotka ovat harjoituskilpailuita. Harjoituskilpailujen kilpailukutsut julkaistaan Ratsastuskoulu Zilpan facebook-sivuilla. ZilpaCup yhteyshenkilö: Minttu Ketola (minttuketola(at)icloud.com / 044 580 0262)

Kilpailuluvat

  • Kilpailuluvat jäsen voi itse ostaa SRL:n Kipan kautta https://kipa2.ratsastus.fi/
  • Jäsenmaksu pitää olla maksettu ennen luvan hankkimista
  • Kun kilpailulupa on maksettu, ei edustusseuraa voi enää vaihtaa kesken kauden


Verkko-osto tarjoaa lupia myyntiin vasta sen jälkeen, kun jäsenen jäsenmaksu on kirjautunut Senseen. Ohjelma tarkistaa maksetun jäsenlajin ja tarjoaa kullekin henkilölle vai niitä lupia, joita hän voi saada (esim. perhejäsen ei voi saada A-lupaa). Kun jäsen on maksanut kilpailulupansa maksulinkin kautta, kirjautuminen Kipaan onnistuu seuraavana päivänä. Ohjelma ei tarkista jäsenen kvaaleja eli niistä he ovat itse vastuussa. Lisätietoa kilpailuluvista.Toimihenkilöksi kilpailuihin

Kilpailut järjestetään aina talkoovoimin. Ilmoittaudu kisoihin talkoolaiseksi WhatsApp-ryhmässä julkaistavaan talkoolistaan tai Facebook-viestillä. Talkoolaisille tarjotaan talkooruoka sekä pieni huomiointi. Pienikin panos on tärkeä!