Valmennus- ja kilpailutuet

2020

Luoteis-Satakunnan ratsastajat ry:n hallitus on päättänyt jakaa valmennus- ja kilpailutukea Lusarin nimissä aktiivisesti valmentautuville ja kilpaileville Lusarilaisille .

Ratsastaja kerää vuoden aikana tulleet valmennus- ja kilpailukulut erittelyineen siihen tarkoitetulla lomakkeelle. Lomakkeen voi kopioida täytettäväksi tämän sivun alaosasta.

 

Lomakkeen täydentäminen:

Hakijan tiedot -kohdassa kirjataan kaikki kohdat, kilpailuluvat ja kilpailusaavutukset. 

VALMENNUKSET -kohdan erittelyssä tulee mainita päivämäärä, mikä valmennus on ollut kyseessä, valmentajan nimi, valmennuksen pitopaikka ja osallistumismaksu. Muita kuluja ei hyväksytä.

KILPAILUT-kohtaan erittely: pvm, mikä kilpailu, järjestäjä, kilpailupaikka ja kilpailumaksut. Kilpailumaksu sisältää osallistumis-, lähtö- ja sarjamaksut. Muita kuluja ei hyväksytä. 

Lomake laskee kulut yhteensä automaattisesti.

Hakemus pitää palauttaa viimeistään 30.11.2020. Myöhästäneitä tai  tiedoiltaan puutteellisia hakemuksia ei huomioida. Huomioithan myös, että tuen saaminen edellyttää kilpailemista. 

Tukihakemus toimitetaan sähköpostin liitteenä osoitteella luoteis.satakunnan.ratsastajat(a)gmail.com (a) =@.

Hallitus tekee tukipäätöksen 31.12.2020 mennessä ja ilmoittaa henkilökohtaisesti sähköpostitse myönnetyn tuen määrän. Tukimäärä riippuu kaikkien tulleiden hakemusten ja kulujen yhteismäärästä.

Myönnetyt tuet ilmoitetaan Tulorekisteriin.

Terveisin Luoteis-Satakunnan ratsastajat ry:n hallitus